Γραφείο Τελετών

Χάνδακα

Γραφείο Τελετών ΧάνδακαΤο Γραφείο Τελετών Χάνδακα, με ιδρυτή της επιχείρησης τον Αθανάσιο Χάνδακα, που εδρεύει στα Κάτω Πατήσια, παραμένουμε σταθερά βαδίζοντας στα χνάρια του, υπό την Καθοδήγηση της διαδόχου αυτού Μαρίας Αθ. Χάνδακα.

Έχοντας περισσότερα από 60 χρόνια λειτουργίας στον χώρο ασκώντας αυτό το λειτούργημα, οργανώνουμε κάθε τύπου κοινωνικών τελετών, σεβόμενοι απόλυτα αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας υποστηρίξουμε στον αποχαιρετισμό του ανθρώπου σας με την απαραίτητη αξιοπρέπεια και την τιμή που του αρμόζει.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την οργάνωση και την διεκπεραίωση κοινωνικών τελετών κηδειών, μνημοσύνων, αποτεφρώσεων, επαναπατρισμών, πολιτικών στεφάνων, ανθοστολισμών, δημιουργίες μνημείων, διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποθέσεων μεριμνώντας για κάθε στάδιο και την απαιτούμενη εξυπηρέτηση της οικογένειας.

Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, πάντα προσαρμοσμένες στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα για οτιδήποτε χρειαστείτε χωρίς να έχετε αίσθηση δέσμευσης απέναντι μας.

Θέλετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό για τον άνθρωπο σας;
Νέα υπηρεσία ατομικών μνημόσυνων.
Ρωτήστε μας.

“ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ για δικό τους όφελος, γίναμε αποδέκτες πολλών παραπόνων από συναδέλφους κυρίως  εκτός Αθήνας (και όχι μόνο) που εξυπηρετούμε περιστατικά τους αλλά και από πελάτες μας, και οφείλουμε να
σας το γνωστοποιήσουμε για ακόμη μια φορά.”